BITI ILI NE BITI U TIRANI: Deki progovorio o meču SEZONE, Benu i KLJUČU pobede nad Albancima!

Autor:

Sport

23.08.2020

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke aktuelnog srpskog šampiona otvoreno o brojnim temama.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak gostuju Tirani u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener crveno-belih Dejan Stanković održao je brifing sa novinarima pred put u prestonicu Albanije.

- Poznajemo ih dosta. Organizovano se brane, dobro igraju prekide i kontranapade, uprkos posedu lopte koji je imao Dinamo Tbilisi. Mi nećemo nasesti na to, iskustvo treba dosta da nam posluži u ovakvim utakmicama. Ne moramo da žurimo, važno je da utakmicu imamo pod kotrolom, bez nervoze, straha...

Deki je upitan kako se sprema za ovakve utakmice.

- Sa Tiranom je biti ili ne biti. Imao sam dosta ovakvih mečeva, i sa klubovima i sa reprezentacijom. Najvažnije je iskontrolisati emocije, bez opuštanja. Volim ovaj osećaj, mnogo je komplikovanije spremiti se kao trener nego kao igrač.

Stanković je na primeru finala Lige Evrope ilustrovao važnost prekida, kada je na meču Sevilje i Intera viđeno čak četiri od pet golova na taj način. Što se tiče Bena, 

- Ben je jedan veliki profesionalac, imamo još dva dana. Poznavajući ga i njegov mentalitet znam da će učiniti sve da bude spreman - rekao je Stanković.

On je dodao da ne očekuje provokacije, a da ekspedicija tima iz Ljutice Bogdana u Tiranu ide "da igra fudbal".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading