Tadić OTKRIO na koga se KLADIO u finalu LŠ!

Autor:

Sport

23.08.2020

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug
Dušan Tadić

Srpski fudbaler Dušan Tadić gostujući na "TV Prva" rekao je da se kladio sa pomoćnim trenerom Ajaksa da će Bajern osvojiti Ligu šampiona.

– Već sam se kladio na Bajern… Sa pomoćnim trenerom u flašu vina. Iz šale se kladim sa njim, veliki je ljubitelj vina – počeo je Tadić.

Lion je hit ove sezone u eliti, stigao je do polufinala, a malo je nedostajalo i da pomrse račune Bajernu.

– Jeste Lion najveće iznenađenje. Dosta kockica im su se složilo. Zaslužili su da prođu Siti, a i protiv Bajerna su imali u prvih 10 minuta imali dve čiste šanse, moglo je sve da ode u drugi smer. Posrećilo im se baš.

Što se tiče "kopljanika" oni su se ispostavili kao tragičari u poslednje dve sezone elitnog takmičenja, najpre porazom od Totenhema, a zatim i načinom na koji su ispali u grupi.

 

– Liga šampiona je bila specifična, bili smo favoriti u grupi. Nesrećno smo ispustili 4:1 protiv Čelsija, trebalo je da pobedimo, ali je tome doprinela odluka sudije. Bila je kardinalna greška, to je priznala UEFA i zbog toga nismo otišli dalje, iako smo i posle imali šansu. Ligu Evrope smo shvatili kao razočarenje, velika je razlika dva takmičenja.

Tadić je zadovoljan u Ajaksu, ali napominje – nikad se ne zna u fudbalu.

– Imam sve što mi je potrebno, Ajaks je među 10 najboljih klubova u Evrope. Imam dugoročan ugovor, presrećan sam gradom, klubom, navijačima… Za sada nema potrebe za odlaskom, ali nikada se ne zna. Jednog dana može da se promeni situacija – ne isključuje nijednu opciju Tadić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading