PETARDA PRED KVALIFIKACIJE: Partizan smoždio Inđiju, het-trik crno-belog Jaguara!

Autor:

Sport

22.08.2020

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su rezultatom 5:0 pobedili Inđiju u petom kolu Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Početak ovog susreta je kasnio oko 11 minuta zbog vulgarnog transparenta sa južne tribine, a kada je isti uklonjen sudija Anđelovski je rekao da može da se igra.

Inđija se odmah zatvorila, nisu želeli ništa da prepuste slučaju, dok je Partizan kružio oko njihovog šesnaesterca tražeći rupu u odbrani.

Probavali su nekim dugim loptama da ih uznemire, ali je Inđijin bedem bio stabilan i to sve do 20. minuta kada je Stefan Veličković srušio Filipa Stevanovića i to je bio penal.

Natho ga je uspešno realizovao i crno-beli su lako poveli sredinom prvog poluvremena, a do kraja ovog dela susreta nije bilo previše zanimljivosti.

Međutim, kako je počelo drugo poluvreme tako se sve okrenulo za 180 stepeni. Odmah beležimo pokušaj Sadika, a onda u 46. minutu stiže gol Takume Asana, koji se jako lepo snašao I prebacio Prekovića za vođstvo crno-belih od 2:0.

Nastavio je Partizan da pritiska, fudbaleri Inđije su se umarali i morao je Bratislav Živković da reaguje trostrukom izmenom u 55. minutu kako bi makar nešto promenio u svojim redovima.

Ipak, samo pet minuta kasnije usledio je treći gol Partizana, a njegov strelac je bio Saša Zdjelar. Partizanov vezista je sa skoro 30 metara udaljenosti ispalio "projektil" i postigao veoma lep gol.

Nije se Partizan tu zaustavio. Nastavili su da igraju vrlo agresivno i požrtvovano, a onda je Umar Sadik stigao loptu i prebacio golmana Prekovića, pa je lopta stigla do Takume Asana koji nije imao težak zadatak i pogodio za 4:0.

Partizanov Japanac se postarao da postavi konačnih 5:0, iskoristio je centaršut koji je došao sa levog boka i poslao loptu tamo gde golman Inđije ne može da je dohvati, kompletirao je het-trik i ubedljivu pobedu crno-belih.

Nova utakmica u kojoj Partizan nije primio gol i u odličnom raspoloženju krenuće u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading