Čukarički može i sa igračem manje, slavili i Spartak i Javor!

Autor:

Sport

22.08.2020

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu su, u okviru petog kola Superilge Srbije, pobede upisali Čukarički, Javor i Spartak.

RepublikaFoto: Starsport
Čukarički - Bačka

Fudbaleri Čukaričkog nastavili su na svom stadionu seriju bez poraza ove sezone i do četvrtog trijumfa došli protiv Bačke rezultatom 1:0.

Brđani su do tri boda došli sa igračem manje jer je u 58. minutu direktan crveni karton dobio Stefan Kovač, a strelac jedinog gola bio je 18 minuta kasnije Asmir Kajević.

Čukarički sada ima 13 bodova i u sledećemo kolu gostuje Metalcu koji je u petak slavio na gostovanju TSC. Bačka je nakon dva remija upisala treći poraz u sezoni i pred meč sa Voždovcem ostaje na dva osvojena boda.

Na svom terenu slavio je i Javor koji je rezultatom 2:1 pobedio Radnik.

Sve je, ispostavilo se, u ovom meču rešeno u prvih pola sata.

Javor je poveo golom Luke Lukovića sa bele tačke već u sedmom minutu, da bi Miroslav Maričić u 23. udvostručio vođstvo domaćih.

 

 

 

Radnik je preko Spasića smanjio na 2:1 nakon pola sata igre i od tada se rezultat u Ivanjici nije menjao.

Javoru je ovo treća pobeda u sezoni i sa devet osvojenih bodova u sledećem kolu gostuje Inđiji. Radnik je nakon pobede u prvom kolu nanizao četiri poraza, a u sledećem kolu gostuje Novom Pazaru.

Spartak je u Subotici bio bolji od Radničkog i do tri boda došao pobedom 2:0.

Oba gola Plavi golubovi su postigli u prvom poluvremenu. Prvo se u strelce upisao Milan Marčić u 14. minutu, a četiri minuta pre odlaska na odmor mrežu je zatresao Mile Savković.

Spartak ima četiri pobede u ovoj sezoni, a u narednom kolu ide u goste Mačvi. Radnički sada ima skor od tri pobede i dva poraza pred duel sa Proleterom u šestom kolu.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading