Borjan kapitenski razdrmao saigrače pred Tiranu i poslao važnu poruku javnosti!

Autor:

Sport

22.08.2020

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan izneo je očekivanja uoči važnog gostovanja u Tirani, gde će crveno-beli odigrati meč drugog kola kvalifikacija.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Zvezdina "hobotnica" ne krije da je važno da se njegova mreže ne trese, kao i da ga raduje efikasnost tima.

- Čeka nas veoma teška utakmica. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo. Znamo da je sve na nama. Tim je dobio i na svežini, imali smo veoma dobre pripreme, a sjajno smo ušli u sezonu. Do sada smo pokazali da možemo mnogo, verujem da će tako biti i ove sezone- istakao je Borjan.

Kao i za svakog golmana, tako je i za kapitena crveno-belih veoma važno da se mreža ne trese.

- Učinićemo sve da odbranimo naš gol, naravno to je moj posao, kao i da pobedimo u utorak, prođemo u sledeći krug i da ponovo napadnemo grupnu fazu Lige šampiona. Raduje me i što su naši igrači veoma efikasni što je takođe još jedan od ključnih faktora naših uspeha. Veoma je važno da tako i nastavimo, a verujem da hoćemo jer smo, pre svega, sjajan tim- dodao je on.

 

Utakmica u Tirani izaziva i mnogo tenzija, ali one su nepotrebne jer je kvalitet na strani šampiona Srbije.

- Nema potrebe za tenzijama. Mi igramo fudbal i zato idemo u Tiranu. Daćemo sve od sebe da pobedimo. Od prvog minuta moramo da izađemo jako, kako bi napravili rezultat koji će nas odvesti u treće kolo, koje je još jedan korak ka našem glavnom cilju i zato ne želimo nikakve tenzije van terena- podvukao je kapiten Crvene zvezde Milan Borjan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading