"MEACA" PODRHTAVA: Konte se OPROSTIO od Intera!

Autor:

Sport

22.08.2020

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se italijanski stručnjak nakon poraza od Sevilje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

Antonio Konte, menadžer Intera, bio je vidno utučen posle poraza od Sevilje rezultatom 3:2, a najavio je i odlazak sa stadiona "Đuzepe Meaca", rečima da mu je bilo "divno u Interu".

- Bilo je divno biti trener Intera, zato zahvaljujem vlasnicima koji su mi omogućili to sjajno iskustvo. Reći ću javno - vredelo je. Uvek ću biti zahvalan ljudima što su mu pružili ovu priliku. Da li je gotovo? Reći ću sve hladne glave kad dođe vreme. Ponoviću još jednom, nema nikakvog besa u meni, niti kod ljudi iz uprave. Ovde je reč samo o različitim pogledima na neke stvari. Da, ima onoga što mi se nije dopalo tokom sezone, kažem to uz puno poštovanje svima. Takođe, imam porodicu. Treba da odlučim da li mi je ona prioritet ili fudbal. Jer ako neke stvari mnogo utiču na lude koje najviše volite to nije u redu. Sve mora da ima svoje granice. Eto, ja moram da vidim gde su moje granice - ocenio je Italijan nakon finala u Kelnu.

"Neroazuri" su odigrali sjano nakon pandemije koronavirusa, naročito u Ligi Evrope gde su eliminisali Hetafe, Bajer i Šahtjor, a u Seriji A su završili kao drugoplasirani iza šampiona Juventusa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading