OGLASIO SE SRBIN, KAPITEN U ALBANSKOM KLUBU: Otkriva šta očekuje Crvenu zvezdu u paklu Tirane!

Autor:

Sport

21.08.2020

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler niškog Radničkog Aleksa Ignjatović nekoliko sezona sa velikim uspehom nastupa za albanski Laci, čiji je i kapiten. On je uoči meča Crvene zvezde i Tirane (sreda 20h) govorio o kvalitetima albanskog tima.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Iskusni srpski štoper ističe da su crveno-beli favoriti, ali i da albanski predstavnik nije bez šansi. 

– Da se igra u Beogradu, mislim da Tirana ne bi imala šanse, ali zbog domaćeg terena sve je moguće. Ipak, Zvezda je favorit u ovom meču i očekujem da prođe dalje. Imaju bolje igrače, to je sigurno, i ako budu bili na svom nivou, ne bi trebalo da bude ikakvih problema. Mora od prvog minuta da se pokaže ko je ko u meču - rekao je Ignjatović.

On smatra da je vezni red najjači deo tima šampiona Albanije.

– Mi smo od od njih jednom izgubili, dok smo drugi put trijumfovali. Igraju dobar fudbal, vrlo brz, najbolji deo ekipe je vezni red. Vole da igraju i drže loptu u nogama. Utakmicu će odlučiti bitka na sredini terena, ekipa koja bude bolja na tom delu polja će na kraju i trijumfovati.

Tirana je u novoj sezoni zadržala većinu ekipe.

– Ove sezone su promenili nekoliko igrača. Otišao im je najbolji napadač, ali su ostala dva veoma dobra krila. Kobina, koji je brz i eksplozivan, dok je Brazilac Elton Kale više tehničar, ali obojica su igrači koji prave razliku.

Ignjatović smatra da je za crveno-bele odlično što se meč igra na novom stadionu „Er Albanija“.

– Stadion je fantastičan, a podloga je veoma dobra. Mislim da će odgovarati Zvezdinim igračima, poput Kataija, Bena i ostalih. Biće super za igru i za stil igre koji gaji crveno-beli tim.

Za kraj je preneo atmosferu pred dolazak šampiona Srbije u glavni grad Albanije.

– Mediji ovde dosada nisu spominjali Zvezdu, jer verovatno nisu ni verovali da će Tirana proći prvo kolo. Videćemo narednih dana kako će to izgledati- završava Ignjatović u intervjuu za "Novosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading