KANADSKI PAR SA POMEŠANIM EMOCIJAMA U ZAVRŠNICI EVROKUPOVA: Dejvisova ljubavna priča hit uoči finala Bajern-PSŽ

Autor:

Sport

22.08.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alfonso igra finale LŠ protiv "svetaca", a devojka Džordin mu nastupa za PSŽ i na putu ka tituli joj stoje Bavarci.

RepublikaFoto: twitter.com/FCBayernEN
Alfonso Dejvis

Ljubavna drama uoči finala Lige šampion između Bajerna i PSŽ u nedelju! Levi bek Bavaraca Alfonso Dejvis (19) istrčaće na teren Luža u Lisabonu kako bi Bavarcima pomogao da dođu do šeste titule prvaka Evrope u duelu sa prvakom Francuske, ali će istovremeno biti prinuđen da u susednoj Španiji navija za "svece".

Razlog je činjenica da njegova devojka Džordin Hajtema (19) tamo nastupa za PSŽ. Rival će joj u subotu biti (20.00) Arsenal, a ironija je da će u potencijalnom finalu protivnik biti Bajern. Dakle, Alfonsu na putu ka trofeju i slavi stoji klub njegove voljene, dok bi na njenom putu mogao da se nađe Dejvisov Bajern.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by A D 1 9⚡️ (@alphonsodaviess) on Sep 5, 2019 at 4:51pm PDT

Alfonso i Džordin su već nekoliko godina u vezi iako su tinejdžeri, a interesantno je da su 2017. oboje dobili priznanje za najboljeg fudbalera, odnosno fudbalerku do 17 godina u Kanadi. Ako oboje osvoje trofej, ući će u istoriju fudbala kao prvi par kome je to pošlo za nogom u Ligi šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading