GROM IZ VEDRA NEBA: Madriđani DOVELI Hrvata!

Autor:

Sport

21.08.2020

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla potvrda iz redova velikana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović na meču Real - Atletiko

Ivo Grbić, doskorašnji golman Lokomotive iz Zagreba, i zvanično je pojačao Atletiko, potvrdio je madridski klub.

- Ove nedelje su se ostvarili svi moji snovi koje sam imao od kada sam se počeo baviti fudbalom. Pozvan sam u reprezentaciju i potpisao sam za jedan od najvećih klubova na svetu. U novom klubu ću imati veliku priliku da napredujem kao osoba i kao igrač. Verujem u sebe. Uveren sam da mogu pokazati svoju vrednost - rekao je Grbić.

Protekle sezone se iskazao odbranama zahvaljujući kojima je Lokomotiva igrala finale Kupa i završila na drugom mestu u prvenstvu iza Dinama.

- Zahvalan sam menadžerima Juri Puči i Andiju Bari koji su me doveli u Atletiko, zahvalan sam Hajduku koji je napravio od mene igrača, Lokomotivi koja mi je dala šansu i verovala u mene, i ljudima iz Atletika koji su mi dali priliku da mogu zaigrati u jednom od najvećih klubova. Sada je sve na meni", rekao je Grbić. ; Sa trenerom Dijegom Simeoneom još nije razgovarao, ali zna šta se od njega očekuje. ; "U sezoni je više od 60 utakmica pa ću sigurno dobiti priliku u nekim od njih. Pokažem li da sam ja taj, da sam pravi, u budućnosti će sigurno računati na mene, a to je najvažnije - dodao je Grbić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading