PUČE TRAMPA ZVEZDE I FIORENTINE!

Autor:

Sport

20.08.2020

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno se Aleksa Terzić pominjao kao igrač koji bi ovog leta mogao da pojača Cvenu zvezdu u sklopu transfera Željka Gavrića u Fiorentinu.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksa Terzić

Do sada se to nije realizovalo, ne znači i da neće, a italijanski mediji u međuvremenu pišu da za Terzića postoji interesovanje i sa druge strane.

Lokalni mediji u Italiji ističu da je Empoli zainteresovan za Terzića i da je pitao Violu da pošalje mladog fudbalera na pozajmicu.

Videćemo kako će na to odreagovati i Fiorentina, ali i sam igrač koji bi tako dobio prostor za dalje kaljenje i povećanje minutaže.

Terzić se u minuloj sezoni nije naigrao u ljubičastom dresu, upisao je samo dva nastupa i šest minuta u Seriji A, te 98 minuta na dve utakmice u Kupu Italije. Empoli je ove sezone nastupao u Seriji B i nije uspeo kroz plej-of da se domogne Serije A jer je ispao od Kjeva.

 

Podsetimo, pre ovog interesovanje Empolija pisalo se da je Fiorentina spremna da Crvenoj zvezdi odmah isplati 3.000.000 evra i da Marakanu vrati Aleksu Terzića kako bi dovela Gavrića.

Treba istaći i da bi Crvenoj zvezdi dobro došao Terzić kao zamena za Milana Rodića koji nema pravu alternativu, a na sve to Terzić bi mogao i da se koristi u Superligi kao "bonus" igrač. Terzić ima ugovor sa Fiorentinom do leta 2024. godine, ali u Firenci trenutno ne računaju na njega.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading