KRAJ SAGE: Ivanović doneo konačnu ODLUKU!

Autor:

Sport

20.08.2020

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se selektor Ljubiša Tumbaković.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši kapiten Srbije Branislav Ivanović

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je na konferenciji za medije, održanoj onlajn, da se Branislav Ivanović neće vratiti među "orlove" jer je doneo odluku da se povlači iz reprezentacije.

- Zatekao sam situaciju da se Branislav Ivanović, sjajna ličnost i igrač, oprostio od reprezentacije. Kada neko u 35. ili 36. godini završi ne bi bilo profesionalno da se ponovo vraćamo. Bez obzira na rezultat. To je jednostavno stav i po kriterujumu reprezentacije. Bio si tu, završio si, lepo smo se ispozdravljali i idemo u drugu priču - pojasnio je Tumbaković i dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Selektor "orlova" Ljubiša Tumbaković

- Ja sam malo specifičan i imam kriterijume u komunikacije, smetaju mi pitanja da li smo i šta pričali. Svi su prošli kroz kriterujum. Kada se razmišlja o njima, svako ima ličnost i na osnovu igračkoj i ljudskog kvaliteta u statusu je da bude reprezentativac. Ne vidim razlog stalno da pričamo, selektor ima pravo da napravi spisak koji mu je ideji kako reprezentacija da igra.

U prilogu možete da vidite obraćanje Tumbakovića pred susrete u Ligi nacija protiv Rusije (3. septembar) i Turske (6. septembar), a pitanje u vezi Ivanovića je od 21. minuta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading