PAKAO U TIRANI, ALBANCI U TRANSU: Dete Liverpula stoji na Zvezdinom putu ka LŠ?

Autor:

Sport

20.08.2020

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski šampion se nada senzaciji.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Crvene zvezde na meču sa Evropom

Majkl Ngo, gorostasni napadač Tirane visok 198 centimetara, mogao bi da ostane u prestonici Albanije, bar za duel sa Crvenom zvezdom u sklopu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, nadaju se tamošnji navijači.

Ngo je ponikao u Liverpulu, ali mu se karijera nije razvila u željenom pravcu. Dok je svojevremeno igrao za Kilmarnok, Virdžil Van Dajk mu je naneo tešku povredu nakon koje je upao u depresiju.

Ngo, prvi Englez koji je zaigrao u albanskom fudbalu, nema nameru da nastavi karijeru u Tirani, iako su ga fanovi obasuli porukama da odigra bar još duel sa crveno-belima.

- Mislim da je sada pravi trenutak za iskorak u karijeri, u životu, da krenem dalje i učinim najbolje za sebe, hoću da ljudi vide da sam napravio nekoliko koraka unazad, ali da sam sada na sceni na kojoj mogu da pokažem talente u boljim ligama - ocenio je Ngo.

Podsetimo, Zvezda će gostovati u Tirani na stadionu "Er Albanija" narednog utorka od 20 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading