(FOTO) BRUTALNO: Kako je Điđi Bufon postao predmet sprdnje!

Autor:

Sport

19.08.2020

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda svetskog fudbala je postao predmet sprdnje ipodsmeha navijača na društvenim mrežama...

RepublikaFoto: instagram.com/gianluigibuffon
Đanluiđi Bufon

Jedan od najboljih golmana svih vremena Đanluiđi Bufon nastavio je da igra fudbal i posle 40. godine, a motiv je poznat – osvajanje Lige šampiona, jedinog trofeja koji mu fali u klupskoj karijeri.

On je ponovo promašio u jurnjavi i našao se na udaru šala ljubitelja fudbala širom sveta!

Kao što znate, Bufon je 2018, posle sedam godina u Juventusu i više od 500 prvenstvenih utakmica u dresu "stare dame" otišao u Pari Sen Žermen sa jednim jedinim ciljem – osvajanjem Lige šampiona.

Sa "svecima" je potpisao jednogodišnji ugovor, branio je u Ligi šampiona, ali je ostao upamćen njegov "kiks" u četvrtfinalu protiv Mančester junajteda. Na kraju te sezone je odlučio da se ipak vrati u Juventus i da sa svojim starim klubom proba da uhvati "ušati" pehar.

 

Bez uspeha, nije pomogao ni Kristijano Ronaldo, Juve je ispao u četvrtfinalu. U isto vreme, PSŽ je napravio najveći uspeh u istoriji kluba plasmanom u finale Lige šampiona, koje se igra u nedelju.

Nije mu lako, pogotovo ne kad počnu da ga zezaju fudbalski navijači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading