DI MARIJA POTKAČIO LAJPCIG: Pojeli smo ih!

Autor:

Sport

19.08.2020

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni fudbaler Pari Sen Žermena Anhel di Marija bio je oduševljen partijom svog tima i pobedom nad Lajpcigom 3:0 u polufinalu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anhel Di Marija

Di Marija je bio najbolji igrač utakmica sa golom i dve asistencije.

- Pojeli smo ih od prvog minuta, naporno smo radili celu utakmicu i pokazali smo da smo zasluženo u finalu. Veoma smo srećni, ovo je prvo veliko finale za klub, a mi smo odigrali fantastičnu utakmicu. Želimo da ispišemo istoriju za klub, u tome smo već uspeli, a moramo da nastavimo ovako kako bi naš san postao java - kaže Di Marija.


Prethodno su Sveci samo jednom u istoriji stigli do polufinala Lige šampiona, u sezoni 1994/1995, kada su izgubili od Milana.

- U finalu smo i to nam je veoma važno, mi smo ti koji smo učinili da Lajpcig izgleda slabo jer smo igrali na svojih 100%. Pre meča su šanse bile jednake, a način na koji smo mi počeli bio je sjajan. Biće teško spavati večeras, na korak smo do titule - dodao je Argentinac.


Finale se igra u nedelju, a rival Pari Sen Žermenu biće bolji iz duela Bajern – Lion (sreda, 21.00).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading