ZVEZDA SVE IMA U SVOJIM RUKAMA: Ovo su potencijalni rivali crveno-belih u 3. kolu kvalifikacija za LŠ

Autor:

Sport

19.08.2020

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beloruski šampion Dinamo Brest deklasirao je Astanu sa 6:3 na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ovaj rezultat ide na ruku Crvenoj zvezdi!

RepublikaFoto: Starsport
Marakana

Srpski šampion je sada nadomak mesta nosioca na žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Ako crveno- beli prođu nakon Evrope i drugu prepreku, a Lion ne osvoji Ligu šampiona, biće nosilac na žrebu za treće kolo.

Naravno, srpski šampion u drugom kolu mora da bude bolji od pobednika duela Dinamo Tbilisi – Tirana, koji se igra u sredu u Gruziji (19.00).

Ukoliko sve protekne kako se očekuje, srpski šampion će na žrebu za treće kolo koji je na programu 31. avgusta biti u grupi povlašćenih timova zajedno sa Seltikom, Dinamom iz Zagreba, Ludogorecom i Jang Bojsom.

Zvezda bi kao nosilac u trećem kolu najteže prepreke imala u vidu, Moldea, Karabaga, Makabija, Legije, Sarajeva…Naravno pod uslovom da i oni ostvare pobede u svojim mečevima prvog i drugog kola.

Trijumf u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona garantovao bi Zvezdi jesen u grupnoj fazi Lige Evrope. Naravno, ukoliko bi u plej-ofu bila zaustavljena u pohodu na Ligu šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading