MIJAILOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Voldenov odlazak doneo nam je 400.000 dolara, procenite koliko je neko morao da izdvoji novca za njega!

Autor:

Sport

19.08.2020

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović oglasio se za naš portal povodom načina na koji je Kori Volden napustio ekipu crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Kao što je već poznato američki plej je prešao u redove Crvene zvezde. Mi smo u našem tekstu otkrili način na koji je Volden napustio tabor Partizana, a sada je ekskluzivno za naš portal stigao odgovor Ostoje Mijailovića.

- Informacija do koje ste došli nije tačna. Takva neistina verujem da je mogla da dođe samo sa jedne adrese. Volden je platio 100.000 dolara obeštećenje i još nije uzeo osmu platu koja po odluci kluba pripada svim igračima, a njegova je iznosila 42.000 dolara. Takođe, nije uzeo ni 9 ni 10 platu, kao što to nije učinio ni jedan igrač Partizana zbog Kovida. Odlazak Korija i dolazak novog, po mišljenju mnogih čak boljeg igrača na njegovoj poziciji napravio je i dodatnu razliku od preko 100.000 dolara u korist kluba.  Kada to spojite, dobijete da je Korijev odlazak klubu doneo oko 400.000 dolara. Napomenuo bih da je Kori Volden u nastupajućoj sezoni u Partizanu trebao da ima godišnju platu od 420.000 dolara. Pa vi procenite koliko je neko drugi morao da izdvoji novca za njega - rekao je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading