PIRLO NE PREZA NI OD ČEGA: Ronaldo više nije "zabranjeno voće", Portugalac košta kao Srbin!

Autor:

Sport

18.08.2020

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je proveo dve godine u Juventusu, iako je s ovim klubom osvojio dve titule u Italiji, u važnijem takmičenju Ligi šampiona, a mnogi bi rekli i ukletom za "staru damu" nije se proslavio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Prošle godine je "staru damu" zaustavio Ajaks u četvrtfinalu, ove sezone Lion u osmini finala, pa je ceh već platio trener Mauricio Sari. Na klupu je seo legendarni Andrea Pirlo, međutim moguće je da Juventus krene u rekonstrukciju bez svog najboljeg igrača!

Naime, kako piše katalonski "Sport", Juventus je odredio cenu za Kristijana Ronalda oko koga "obigrava" Pari sen Žermen, dok se pre toga čak spominjala i Barselona, što je brzo demantovano.

Prema informacijama ovog medija - Ronaldo može da ide iz Torina za 60 miliona evra!

To je manje nego što su ga platili pre dve godine ("čisto" 100 miliona evra), a uprkos tome što je CR7 proslavio u februaru 35. rođendan, i dalje je jedan od trojice najboljih fudbalera sveta, zbog čega pomenuta suma ne zvuči mnogo.

 

Ronaldo i dalje ima dve godine ugovora sa Juventusom, koji ga plaća oko 600 hiljada evra nedeljno, a nema sumnje da bi njegovim odlaskom uštedeli ogroman novac.

S druge strane Pari sen Žermen je voljan da ga angažuje i da napravi fantastičan napad u kome su pored njega još Kilijan Mbape i Nejmar, a videćemo da li im je prihvatljivo 60 miliona evra za CR7, što je recimo suma koju je Real Madrid prošlog leta dao za Luku Jovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading