KAKAV POTEZ: Bivši fudbaler Zvezde završio karijeru i odmah seo na klupu vicešampiona Hrvatske

Autor:

Sport

18.08.2020

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imao ni dan odmora.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Bosančić, Savo Pavićević, Aleksandar Katai, Darko Lazović, Aleksandar Kovačević, Nejc Pečnik, Darko Lazić i Đorđe Rakić

Bivši napadač Crvene zvezde i nekadanji mladi reprezentativac Srbije Đorđe Rakić (34) odlučio je da završi igračku karijeru.

Međutim, Rakić ne mora da brine za budućnost, jer je odmah nakon što je objavio da se povlači promovisan u pomoćnog trenera vicešampiona Hrvatske, zagrebačke Lokomotive.

- Ne sumnjamo kako će Đorđe svojim bogatim internacionalnim iskustvom pomoći stručnom štabu, te kako će s druge strane imati mogućnost iz prve ruke mnogo naučiti od Gorana Tomića, Edina Mujčina i Draženka Prskala. Ovim putem Rakiću želimo puno sreće i uspeha u novim izazovima - naveli su Zagrepčani u saopštenju.

Takođe, treba istaći da je Rakić karijeru završio baš u Lokomotivi u koju je stigao pre godinu i po dana, ali je jesen 2019. proveo u grčkoj Kalamati, pre nego što se vratio u Zagreb.

 

Rakić (34) je za Crvenu zvezdu igrao od 2013. do 2015, a tokom karijere je, osim Lokomotivinih, branio i boje kragujevačkog Radničkog, OFK Beograda, Salcburga, Minhena 1860, Al Gerafe, Al Arabija, Kvingdaoa, Žejianga i Kalamate.

Za mladu reprezentaciju Srbije nastupio je 11 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading