VELIKANI NACILJALI SRBINA: Stigla prva konkretna ponuda u Firencu!

Autor:

Sport

18.08.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verona se ne šali, i prva je krenula u napad sa željom da angažuje mladog srpskog napadača Dušana Vlahovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Poznati i dobro obavešteni italijanski novinar Đanluka Di Marko javlja da trener Ivan Jurić traži novog napadača umesto 36-godišnjeg veterana Đampaola Pacinija, koji je odlučio da završi karijeru.

Tim povodom Verona je kontaktirala rivala iz Firence, ali je pitanje da li će doći do dogovora, pošto Fiorentina ne planira da prodaje 20-godišnjeg fudbalera. Radije bi ga samo poslala na pozajmicu za narednu sezonu.

Prethodnih dana pominjali su se i druge opcije i klubovi zainteresovani za Vlahovića, pre svih Milan i Udineze. Mediji pominju i Krotone, kao i nemački Šalke. 

 

Vlahović je u Firencu stigao u leto 2017, pošto je sa Partizanom osvojio duplu krunu, ali je ugovor zvanično potpisan početkom 2018, kad je talentovani fudbaler postao punoletan. Prve sezone odigrao je 10, druge čak 30 mečeva u Seriji A i postigao šest golova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading