STANKOVIĆ DONEO ODLUKU: Ovo je tim Zvezde za meč protiv Evrope!

Autor:

Sport

18.08.2020

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas dočekuju ekipu Evrope na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

Ukoliko opravdaju ulogu favorita, a ne bi trebalo da bude drugačije,  već za sedam dana u 2. kolu kvalifikacija gostovati Dinamu iz Tbilisija ili Tirani.

Trener crveno-belih Dejan Stanković na spisak uvrstio je 26 igrača za prvo kolo kvalifikacija, a portal "redstarbelgrade" otkriva kojih 11 bi trebalo da se nađu od samog početka utakmice na terenu. 

Naravno, na golu će standardno biti kapiten tima Milan Borjan. U poslenjoj liniji tima trebalo bi da se nađe i standardna četvorka Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović i Milan Rodić na levom beku.

 

Stanković će verovatno vratiti Sanoga u vezni red, dok je ofanzivni deo tima rezervisan za Kataija, Ivanića i Spiridonovića, koji će bez dileme početi utakmicu protiv Evrope od samog starta. Gelor Kanga je fizički spreman i za očekivati je da bude na terenu od prvog minuta, dok je Stanković dan pre meča potvrdio da je Ben prvi špic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading