SAVO MENJA ZBOG LIGE EVROPE: Partizan u najjačem sastavu protiv Inđije

Autor:

Sport

18.08.2020

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u subotu dočekuju Inđiju u okviru 5. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Crno-beli su dva meča u nizu pobedili bez primljenog gola, a na tim mečevima nije bilo Bibrasa Natha, ni Vladimira Stojkovića, koji još uvek nije odigrao nijedan minut u novoj sezoni. 

Iskusnom golmanu, s pauzom na gol crti još od finala Kupa Srbije s Vojvodinom u Nišu, potreban je prethodno bar jedan meč na domaćoj sceni da bi se u punom sjaju vratio. Kako prenosi Žurnal to ne znači da u Humskoj ne veruju Popoviću, naprotiv - bio je sjajan u Surdulici.

Sa druge strane, Natho će ponovo biti na terenu posle neočekivanog odsustva sa prethodna dva meča. Navijače Partizana iznenadilo je da je Izraelac čak ostao u Beogradu kada je njegov tim putovao u Surdulicu, ali će sada i on ponovo zauzeti svoje mesto u timu.

Trener Partizana sprema ekipu za dolazak Inđije u Beograd, ali u mislima već ima letonski RFS: Partizan za devet dana počinje svoj put u kvalifikacijama za Ligu Evrope i zbog toga će se, kao priprema za taj susret, Stojković i Natho naći na terenu već protiv Inđije.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Meč Partizana i Inđije na programu je u subotu sa početkom od 19:30.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading