PRVO SU IH PONIZILI NA TERENU, A SADA I NA TRANSFER PIJACI: Bajern pobedio Barselonu u trci za najtraženijim levim bekom u Evropi!

Autor:

Sport

18.08.2020

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna blizu su dugo očekivanog pojačanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Bajerna iz Minhena

Iako se i dalje čeka zvanična potvrda, nemački mediji već odavno pišu da je novo pojačanje Bavaraca fudbaler škotskog Hartsa Aron Hiki.

Talentovani 18-godišnji levi bek je skrenuo veliku pažnju na sebe. Za njegove usluge interesova se Siniša Mihajlović, ali i Barselona i Lion. Hiki je na kraju odlučio je pređe u Bajern, bez obzira na paklenu konkurenciju u timu Hansa Flika. Bavarci su tako posle pobede od 8:2 u 1/4 finalu Lige šampiona, još jednom očitali lekciju Barsi, ovog puta na transfer pijaci.

Osim pozicije levog beka koja mu je primarna, Hiki može da igra i kao levi vezni i centralni vezni, a takav igrač koji pokriva više pozicija je nešto što se uvek traži u Bajernu koji se sa njim potpisao ugovor na pet godina, a finansijski detalji nisu poznati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading