TRANSFER VRTEŠKA: Zvezda ponovo kreće po Makeda, a ključ je na "Marakani"!

Autor:

Sport

17.08.2020

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je objavila da je digla ruke od potrage za novim napadačem, iako je izgledalo da će transfer Federika Makede odjeknuti Evropom!

RepublikaFoto: youtube.com/ Vitsaxiss 1_3
Federiko Makeda

U Ljutice Bogdana bi potragu za špicem mogla da obnovi eventualna prodaja Tomena koga prate klubovi iz četiri zemlje – a onda bi pogled opet mogao da bude usmeren ka Federiku Makedi, iako su u Panatinaikosu tvrdili da šampion Srbije nema šanse da plati onoliko koliko se traži.

Problem je samo što niko neće da atinskim Zelenima plati tih 1.000.000 evra koliko Grci traže za obeštećenje. Pojavili se doduše menadžer koji predstavlja klub iz Saudijske Arabije, ponudio Makedi 1.000.000 evra, ali je on odbio i zatražio 1.500.000. Menadžer se vratio da pita opet potencijalnog poslodavca, međutim male su šanse da će se vratiti sa potvrdim odgovorom, a i čini se da 29-godišnji Italijan jednostavno želi da ostane u Evropi.

 

 

 

Onda se javila opet turska Alanja, međutim, ponudila je Panatinaikosu svega 400.000 evra na ime obeštećenja. Čak je i Crvena zvezda nudila više, toliko plus 20 odsto od naredne prodaje. Prema poslednjim informacijama, Panatinaikos je spustio zahtev na 750.000 evra, a pojedini grčki mediji to tumače kao znak da bi možda mogli da se nađu na 500.000 do 550.000 evra.

Ne zna se koliko Alanja nudi samom igraču. Grčki izvori tvrde da Makeda nije bio preterano zadovoljan ni ponudom Crvene zvezde, ali mu je ona jedina nudila da igra takmičenje pod okriljem UEFS, a to nije nevažna stavka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading