USTAŠAMA SMETA SVE SRPSKO: Novi fudbaler Hajduka meta sramnih napada i to samo zbog toga što navija za Zvezdu!

Autor:

Sport

17.08.2020

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajduk iz Splita nedavno je dobio veliko pojačanje u vidu desnog beka Red Bul Salzurga - Darka Todorovića, koji je stigao u klub iz na jednogodišnju pozajmicu.

Torcida

Iako je već na prvom meču u dresu Hajduka pokazao da će sjajno unaprediti igru hrvatskog tima, komšijama je zasmetala činjenica da je fudbaler iz Bijeljine veliki navijač Crvene zvezde.

Hrvatski mediji su pronašli jedan intervju koji je Todorović dao za "EuroBlic", u kom je istakao da od malih nogu navija za Zvezdu i je veliki fan Delija.

Naime, pre dve godine Zvezda se sa Salzburgom borila za plasman u Ligu šampiona, a Todorović je tada bio član tima iz Austrije.

- Od malih nogu sam navijač Crvene zvezde i ovo je za mene pomalo čudna situacija, ali sam profesionalac i i učiniću sve da Salzburg prođe dalje - rekao je tada Darko.

 

 

Inače, Todorović je prošao sve mlađe kategorije Bosne i Hercegovine i za A reprezentaciju te zemlje upisao je 10 nastupa.

Karijeru je započeo u Slobodi iz Tuzle, a pre dve godine je prešao u Salzburg, Darko je za Salcburg odigrao 12 utakmica, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u nemačkom drugoligašu Kilu za koji je odigrao devet utakmica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading