(VIDEO) S TRI PRSTA KRSTI SE MOJA DESNA RUKA: Emotivna proslava gola srpskog napadača usred Zagreba!

Autor:

Sport

17.08.2020

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Dinama iz Zagreba deklasirali su na startu hrvatskog šampionata gradskog rivala Lokomotivu sa 6:0. Doprinos pobedi zagrebačkog velikana dao je i srpski napadač Komnen Andrić.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Komnen Andrić slavi pogodak

On se nedavno vratio u Dinamo sa pozajmice u Interu iz Zaprešića. 

Andrić je u igru ušao u 79. minutu, u momentima kada je Dinamo već vodio sa 4:0 posle dva gola Majera i uz jedan Gavranovića i Oršića. Nije mu na terenu bilo potrebno ni minut, a već je upisao asistenciju, pošto je sjajno pronašao Luku Ivanušeca "spojio ga sa golom" i Dinamo je već tada imao 5:0.

Tačku na i stavio je upravo Andrić golom u 89. minutu, kada je primio loptu u kaznenom prostoru, okrenuo se i pogodio  mrežu rivala. Posle gola prekrstio se, pogledao u nebo, a ova emotivna proslava bila je posvećena njegovom sinu Mateu koji je nedavno došao na svet.

Pogledajte u priloženom snimku njegovu asistenciju i gol, kao i proslavu gola:

- Dobrodošao na ovaj svet Mateo. Ovo je za tebe i tvoju sestru, sine moj - napisao je Andrić, a zatim se obratio i svojoj supruzi Maji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading