NA MARAKANI NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU: Fudbalerima Zvezde zabranjen odlazak u restorane i kafiće!

Autor:

Sport

17.08.2020

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rigorozne mere na Marakani!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Interesantne vesti vezane za protokol oko koronavirusa stižu iz Crvene zvezde. Sportski žurnal piše da je rukovodstvo kluba propisalo protokol prema kome je igračima zabranjeno da idu u restorane i kafiće dok traju kvalifikacije.

Uz to, savetovano im je da posle klupskih obaveza idu u stanove i kuće, preporučeno da kontakte sa ljudima mimo bliskog okruženja u potpunosti izbegavaju, a ako ih je nemoguće izbeći onda da koriste sve preventivne mere (socijalna distanca, maske, dezinfekcija).

Nezvanična vest istog lista navodi da pred meč sa Evropom niko nije pozitivan, a igračima su brisevi iz nosa i grla (kao i stručnom štabu i pratećim licima) uzeti u prethodna dva dana.

Prethodno je Dejan Stanković pred meč sa Spartakom kazao da su u klubu dobro upoznati sa UEFA protokolom uz poruku da "prvo morate da čuvate sebe da biste sačuvali druge".

- Ne razmišljam o ekstremnim situacijama. Od prvog dana smo epidemiološkoj situaciji pristupili na pravi način, bilo bi stvarno amaterski da sad popustimo - dodao je tada Dejan Stanković u čijoj su ekipi tokom pauze bila pozitivna petorica igrača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading