NOVA ERA NA KAMP NOU: Poznato ko je novi trener Barselone!

Autor:

Sport

17.08.2020

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu dugo čekali u Barseloni, ubrzo posle smene Kikea Setjena našli su novog trenera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Selektor reprezentacije Holandije Ronald Kuman doputovao je u katalonski grad na završne pregovore sa klubom u kojem se proslavio kao fudbaler.

On je privatnim letom stigao iz domovine u Barselonu, gde nije mogao da prođe nezapaženo.

Očekuje se da u toku ponedeljka bude promovisan u novog trenera katalonskog velikana, kojeg pored novog trenera očekuju i brojne promene u igračkom kadru.

Kuman je sa velikim uspehom igrao za Barselonu od 1989. do 1995. godine. U tom periodu sa Blaugranom osvojio je četiri šampionske titule, a postigao je i pogodak vredan titule prvaka Evrope u finalnom meču protiv Sampdorije

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronald Kuman

Na početku trenerske karijere radio je kao pomoćnik u Barseloni, a potom je samostalno vodio Vitese, Ajaks, Benfiku, PSV, Valensiju, AZ Alkmar, Fejenord, Sautempton, Everton, dok je na klupi Holandije od 2018. godine.

Jedan od prvih zadataka biće mu da zadrži prvu zvezdu tima Lionela Mesija, koji je izrazio želju za odlaskom i to momentalnim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading