"DELIJE" SLAVE MILOJA: Sjajna vest za Zvezdu pred evropske kvalifikacije!

Autor:

Sport

16.08.2020

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala kalkulacija koja ide u prilog aktuelnom srpskom šampionu.

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak dočekuju Evropu na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, a aktuelni prvak Srbije ima priliku da u tekućoj sezoni značajno popravi evropski koeficijent.

Podsetimo, on se računa na osnovu rezultata u prethodnih pet sezona, a u tekućoj crveno-beli "brane" skor iz takmičarske 2015/2016, kada su ispali na početku kvalifikacija za Ligu Evrope od Kairata i zaradili su tek 0,25 poena.

Zvezda je po koeficijentu trenutno na 65. mestu, a u slučaju korektne evropske sezone mogla bi da prebaci i 30! Ovo garantuje mesto nosioca u prva tri kola kvalifikacija ze Ligu šampiona, a moguće i u plej-ofu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalja sa meča Crvena zvezda - Bajern

Trenutan Zvezdin koeficijent iznosi 22,750, a ako rezultati budu u skladu sa očekivanjima, klub iz Ljutice Bogdana trebalo bi da pretekne timove poput Galatasaraja, BATE Borisova, Jang bojsa, Ludogoreca, APOEL-a, Briža, Astane, Genka, Fenerbahčea...

Veliki izazov za naš najtrofejniji klub sledi od sezone 2022/2023, kada na "naplatu" dolaze sjajni evropski rezultati pod vođstvom bivšeg trenera Vladana Milojevića, koji je u tri sezone podigao rejting sa 7,325 na pomenutih 22,750!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading