(VIDEO) HIT SNIMAK ZA ANALE: Kao ludi slavili gol za izjednačenje, a onda ih je Sterlingov promašaj ostavio u nezapamćenom šoku!

Autor:

Sport

16.08.2020

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija eliminisani su u 1/4 finalu Lige šampiona od strane Liona. Ipak, sve bi možda bilo drugačije da je Sterling sa pet metara pogodio prazan gol francuskog velikana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rahim Sterling

Iako mnogi krivca za poraz traže u golmanu Edersonu, koji je mogao i morao bolje da interveniše kod prvog i trećeg gola francuskog kluba, prelomni detalj utakmice odigrao se u 86. minutu, pri vođstvu Liona 2:1.

Naime, Rahim Sterling je bio u situaciji iz koje je bilo mnogo teže promašiti nego postići gol, a napadač Sitija je uspeo ovo prvo. Sjajnim proigravanjem, Žezus je spojio sa golom saigrača, koji je sa četiri metra uspeo da prebaci loptu preko prazne mreže.

Nema dileme da su svi koji su gledali utakmicu ostali u neverici i imali reakcije slične onima koje su, kao stručni konsultanti, iskazali nekadašnji fudbaleri Džejmi Karager i Mika Ričards.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading