DA LI JE GVARDIOLA NAJVEĆA FUDBALSKA PREVARA? Španac nije bio ni blizu finala LŠ od kada vodi Siti!

Autor:

Sport

16.08.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti od dolaska Pepa Gvardiole ne može da prođe dalje od 1/4 finala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Španac je "građane" preuzeo 2016. godine za četiri sezone najbolji uspeh mu je četvrfinale. U ovom delu takmičenja ispadao je tri puta, dok je jednom ispao, čak, i u osmini finala.

U prvoj sezoni je ispao u osmini finala, posle "ludila" sa Monakom i ukupnog rezultata 6:6. Monako je prošao zbog više postignutih golova u gostima.

Liverpul ih je u četvrtfinalu 2018. izbacio ukupnim rezultatom 5:1, a 2019. su takođe ispali na golove u gostima, posle ukupnog rezultata 4:4 sa Totenhemom.

Sada se igrala samo jedna utakmica, u kojoj je Lion slavio.

Prethodno je za tri godine u Bajernu ispadao tri puta zaredom u polufinalu i to od španskih timova – Atletika, Reala i Barselone.

Mnogi će sad reći da je Gvardiola Ligu šampiona mogao da osvoji samo sa vrhunskim timom kakav je tad bila Barselona, koja je pored Mesija na vrhuncu imala i Ćavija, Inijestu i mnoge druge vedete.

Postavlja se pitanje, da li je Španac takozvana "prevara" od trenera ili jednostavno u poslednje vreme nema sreće u Ligi šampiona i pored ogromne količine potrošenog novca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading