OPROSTIO SE BAKULA SA SUZAMA U OČIMA: Nema veće ljubavi! Najponosniji sam

Autor:

Sport

15.08.2020

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin pit bul se vraća u Rusiju.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Jovičić
Defanzivni vezista Crvene zvezde Branko Jovičić je u petak protiv Spartaka odigrao poslednji meč u crveno-belom dresu, jer ga očekuje transfer u ruski Ural.

Dan nakon poslednjeg meča na "Marakani", Jovičić se od voljenog kluba oprostio emotivnom objavom na Instagramu.

- Hvala ti, ljubavi. Želim da se zahvalim svim ljudima koji su bili ove tri godine deo crveno-bele porodice, upravi kluba, stručnim štabovima na čelu sa Vladanom Milojevićem i Dejanom Stankovićem, mojim saigračima, ljudima zaposlenim u klubu, "Delijama" - napisao je popularni Bakula.

- Pored uspeha, doživeo sam dve teške povrede. Da mogu da vratim vreme, izabrao bih isto. Najteže mi je pao rastanak od ljudi u pravom smislu te reči, kada je bilo najteže dokazali ste da ste roditelji, braća, drugovi, podrška, snaga i ne postoji prepreka koja sa vama nije prolazna! Ponosan sam na vas! Ekipo, želim vam puno sreće, neka i drugi budu ponosni i odlaze u suzama, to je znak da nema veće ljubavi od crveno-bele porodice. Zvezda je emocija, učinila si me najponosnijim - dodao je Jovičić.

Potencijalni reprezentativac Srbije je za tri godine u Crvenoj zvezdi odigrao 77 utakmica i postigao tri gola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading