CRNO-BELA TRI BODA: Očajno prvo i perfektno drugo poluvreme za novu pobedu Partizana!

Autor:

Sport

15.08.2020

18:59 >> 19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su sa 2:0 Radnik u Surdulici u 4. kolu Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano

Partizan je po nevremenu uspeo da golovima Takuma Asane i Umara Sadika savladaju Radnik u Surdulici.

Ipak, nije sve bilo tako glatko za crno-bele, pošto se fudbaleri Radnika nisu uplašili Partizana i igrali veoma dobro u prvih petnaestak minuta.

Imali su nekoliko veoma opasnih napada, a najveću u 14. minutu kada je Uroš Vitas poklonio loptu fudbalerima Radnika, pa je Makarić odlično šutirao.

Popović je imao sjajnu intervenciju, a Maki Banjak izbio loptu u korner. Imao je i Partizan dobre prilike, probao je prvo mladi Stevanović, ali je prebacio gol, a posle dvadesetak minuta i Brežančić, ali je Kostić odlično reagovao.

Sredinom poluvremena je počelo i nevreme koje je usporilo fudbal, Radnik je imao čak 5 kornera u prvih 15 minuta i jako dobar intenzitet igre, ali je tada sve stalo i do kraja poluvremena je stanje na terenu bilo takvo da nismo previše toga mogli da vidimo.

 

 

U drugom poluvremenu je Radnik nastavio da napada, ali kako je vreme odmicalo, tako se Partizanova igar popravljala i počeli su da se nižu dobri napadi.

Videli smo da su Sadik i Šćekić propustili velike prilike, čak je Šćekić izbio sam pred golmana Lukića, ali je ovaj odlično intervenisao i spasio gol domaćeg tima, a nedugo potom videli smo ono najbolje od Partizana.

Stojković je na poluvremenu ušao u igru, odlično centrirao sa levog boka, lopta ide preko Sadika i dolazi pravo do Takume Asana koji se „poklonio“ i grudima loptu poslao pravo u mrežu za 1:0 u 62. minutu utakmice.

Nastavili su fudbaleri Partizana da igraju agresivno, napadali su konstantno, ali nisu uspevali da postignu gol. Tako beležimo "haos" u 75. minutu, kada su Asano i Sadik pokušali "hiljadu" puta, ali su bivali izblokirani ili je Kostić fantastično branio.

Imali su crno-beli nekoliko dobrih prilika, ali je pitanje pobednika rešeno u 90. minutu, kada je Umar Sadik pravom majstorijom prebacio i golmana Radnika i dva defanzivca i postigao jako lep gol za nedostižnih 2:0.

Ovo je bila treća pobeda Partizana u četiri utakmice i to pobeda koja je došla posle jako teške utakmice i nevremena koje je zadesilo dve ekipe u Surdulici.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading