AGENT POTVRDIO: Zvezda poslala ponudu za Afrikanca

Autor:

Sport

15.08.2020

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Egipta na meti šampiona Srbije.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Koreografija "Delija"

Talentovani štoper i U23 reprezentativac Egipta Mahmud El Gazar (22) nalazi se na meti Crvene zvezde, otkrio je agent defanzivca.

El Gazar je fudbaler egipatskog El Ahlija, ali je prethodnih godinu dana proveo na pozajmici u El gounu. njegov menadžer Mohamed Abdelgaber je potvrdio interesovanje šampina Srbije.

- El Ahli je dobio ponudu Crvene zvezde 5. avgusta. Radi se o aktuelnom šampionu srpske lige, o timu koji će učestvovati u Ligi šampiona - kazao je Abdelgaber, a prenosi Kingfut.com.

RepublikaFoto: youtube.com/AlNahar Ryada
Mahmud El Gazar

Potom je malo detaljnije pričao o tome.

- Crvena zvezda želi da potpiše Mahmuda El Gazara i želela je da zna kakvi su zahtevi El Ahlija. Takođe, Zvezda se interesovala kada bi moglo da bude izvodljivo da se transfer kompletira, kako bi videli da li može da igra u srpskoj ligi, koja je već počela.

 

Za kraj, istakao je da je sada sve na ljudima iz egipatskog kluba.

U kontaktu sam sa Amirom Tavfikom, čovek koji je glavni za transfere u El Ahliju, i čekam da vidim kakvi su zahtevi kluba. Srpski šampion želi da zna šta El Ahli traži. Čekamo odgovor

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading