POSLE SRAMOTE U LISABONU: Navijači Barse se OKOMILI na igrače! Mesijeva reakcija ih dodatno RAZLJUTILA

Autor:

Sport

15.08.2020

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci poniženi u četvrtfinalu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi tuguje posle ubedljivog poraza od Bajerna

Fudbaleri Barselone doživeli su epski debakl u četvrtfinalu Lige šampiona. Minhenski Bajern ih je ponizio rezultatom 8:2, a navijači Katalonaca su besni na svoje ljubimce kao nikada do sad.

Kako javljaju evropski mediji, čim je utakmica završena, fudbaleri Barselone su jedva čekali da se pokupe i pobegnu u hotel, ali ih je tamo sačekalo neprijatno iznenađenje.

Naime, bez obzira na to što navijačima nije dozvoljeno da prisustvuju utakmicama, fanovi Barselone su osetili potrebu da se skupe ispred hotela u kom su odseli Katalonci i da svoje ljubimce po povratku sa meča "počaste".

 

Dvojica mladih fudbalera, Ansu Fati i Riki Puđ, su dobili aplauze, a potom su ostali prvotimci dobili salvu zvižduka i uvreda.

Kapiten ekipe Lionel Mesi je podigao ruku u zank izvinjenja, ali je to dodatno iznerviralo već revoltirane navijače, pa je usledio još jači talas zvižduka. Ostali igrači nisu eksperimentisali, već su samo pognute glave prošli do hotela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading