ULTIMATUM "ROSONERIMA": Ibra jasan - bez OVE milionske sume ne potpisujem!

Autor:

Sport

15.08.2020

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko švedskog napadača se privodi kraju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Milana Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović, napadač Milana, želi da ostane na "San Siru" i naredne sezone, ali ne želi da potpiše novi ugovor bez godišnje plate od 7,5 miliona evra, pišu italijanski mediji.

Šveđanin se zimus vratio među "rosonere" i odmah je pokrenuo ekipu. Postigao je dvocifren broj golova, pomogao treneru Stefanu Pioliju da ostane na klupi velikana, pa sada želi da naplati svoj doprinos.

Nije slučajno što švedski centarfor traži baš ovu cifru. Naime, Milan mu nudi pet miliona evropskih novčanica godišnje, što je manje od šest koliko zarađuje Donaruma. "Ibra" veruje da je najbolji, pa želi pomenutih 7.500.000. Takođe, on bi sa tom zaradom bio treći najplaćeniji igrač u Seriji A, posle tandema Juventusa Kristijana Ronalda (31 milion= i Matijasa De Lihta (8miliona).

Podsetimo, Ibrahimović će uskoro napuniti 39 godina, a minula sezona na "čizmi" pokazala je da još uvek nije za staro gvožđe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading