SA "MARAKANE" NA "NOU KAMP": Barsa dovodi NOVOG trenera!

Autor:

Sport

15.08.2020

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurelo iz Katalonije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kike Setijen na meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Bajerna

Nakon debakla od minhenskog Bajerna (2:8) u četvrtfinalu Lige šampiona, mediji u Kataloniji već su smenili menadžera "blaugrane" Kikea Setijena, a najozbiljniji kandidat da sedne na užarenu klupu velikana je Argentinac Mauricijo Poketino.

Doskorašnji menadžer Totenhema poznat je kao veliki navijač Espanjola, a svojevremeno je isplivala njegova izjava koju su mnogi navijači Barse shvatili kao uvredljivu.

- Pre bih radio na farmi u Argentini - odgovorio je Poketino na pitanje da li bi trenirao Barselonu.

RepublikaFoto: Starsport
Mauricio Poketino na gostovanju Crvenoj zvezdi u Beogradu

Argentinski stručnjak je jesenas napustio Totenhem, a u Londonu ga je nasledio Žoze Murinjo. Sada je očigledno ublažio svoj stav, a jesenas je sa "sparsima" gostovao na stadionu "Rajko Mitić" u sklopu grupne faze Lige šampiona kada je Totenhem ubedljivo slavio.

Promene je najavio i prvi čovek Barselone Đozep Marija Bartomeu.

- Neke odluke smo već doneli. Neću sada o njima, jer večeras tugujemo, ali već od sutra radimo - poručio je Bartomeu nakon poraza od Bavaraca.

Podsetimo, klub sa "Kamp Noua" je odigrao jednu od najslabijih sezona u modernoj istoriji koju je završio bez osvojenog trofeja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading