(FOTO) UDARNA VEST: Novi špic na "Marakani"?

Autor:

Sport

14.08.2020

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji najvećeg letnjeg transfera.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Crvene zvezde

Federiko Makeda, napadač Panatinaikosa, nalazi se na pragu prelaska u Crvenu zvezdu, pišu grčki mediji.

Tamošnja "Gazeta" otkriva dogovor crveno-belih sa Italijanom, a celu priču potkrepljuje nedavnom izjavom šefa struke aktuelnog srpskog šampiona Dejana Stankovića.

- Celo pitanje zavisi od toga šta fudbaler želi. On je taj koji će odlučivati o svojoj budućnosti u zavisnosti od toga šta misli da je najbolje. Ako konačno dođe, mnogo pomoći- rekao je Stanković, a prenose Grci.

RepublikaFoto: YouTube_Manchester United
Makeda na debiju za Mančester junajted

Spekuliše se da je Makeda prihvatio godišnju platu od 500.000 evra na Marakani, plus dodatnih 250.000 evropskih novčanica na ime bonusa. Ostalo je još da PAO prihvati Zvezdinu ponudu, koja neće iznositi željenih milion evra, već neće biti viša od upola manje cifre.

Makeda je blizu dolaska u Beograd, a da li će Atinjani aminovati transfer, ostaje nam da vidimo u narednih nekoliko dana. Podsetimo, on ima 28 godina, karijeru je počeo na "Old Trafordu", a u minuloj sezoni u 12 navrata je tresao mrežu rivala u prvenstvu Grčke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading