ARSENAL VELIKODUŠAN: Otkriveno za koje pare je Vilijan prešao i u redove ljutog rivala!

Autor:

Sport

14.08.2020

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac zvanično na "Emirejtsu"! Mikel Arteta i Arsenal su spremni da izdvoje 220.000 funti, odnosno 244.000 evra nedeljno za Vilijana, 32-godišnjeg Brazilca, koji je krenuo stopama svog starijeg saigrača i zemljaka, Davida Luiza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čeka se ozvaničenje

Posle sedam godina na "Bridžu", 339 utakmica, 63 gola i 62 asistencije, Vilijan je prihvatio platu koja ga čeka na "Emirejtsu".

Najbolje ocenjeni igrač ekipe menadžera Franka Lamparda u sezoni 2019/20 "koketirao" je sa Barselonom dugo, a onda shvatio da gubi vreme i da ovakvu zaradu i priliku teško da će dočekati.

Napuštajući Čelsi kao slobodan igrač, Vilijan je podsetio da je osvojio dve Premijer lige, FA kup, Liga kup i Ligu Evrope i da odlazi "uzdignuta čela".

Ali, to već neko vreme nije tako strašna stvar u Londonu, kao kada su Ešli Kol, Emanuel Peti, Nikolas Anelka ili Vilijan Galas radili isto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading