"REDSI" BLJUJU VATRU: Sve je bilo dogovoreno - Siti otima vezistu Liverpulu!

Autor:

Sport

13.08.2020

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul i Mančester siti se međusobno bore za jednog najboljih svetskih vezista!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tijago Alkantara

Iako je delovalo da je Liverpul sve završio oko dovođenja Tijaga Alkantare iz Bajern Minhena, izgleda da su se "građani" umešali u poslednji čas i spremni su da im sve pokvare!

Siti ima svog aduta - novac. On za vlasnike iz Emirata nikada nije bio problem i 30.000.000 evra za Španca je za njih sića. Uostalom, više su davali na štopere i bekove daleko sumnjivijih kvaliteta.

Ipak, stvar je ovde u novcu koji se nudi Alkantari za platu, a sada nemački mediji pišu da je Siti spreman da ponudi daleko bolje uslove za igrača nego što nudi Liverpul.

 

To bi klubu sa "Enfilda" moglo da napravi problem, a navodi se i da Pep Gvardiola u Tijagu vidi zamenu za Davida Silvu kojem je istekao ugovor.

Kako je Alkantara u poslednjoj godini ugovora, izvesno je da će ga Bajern prodati ovog leta, samo je pitanje gde. Premijer liga se čini kao sigurna destinacija, ali još uvek to nije slučaj sa izborom kluba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading