HRVAT KUPUJE U SRBIJI: Gotovo - Monako posle Pavlovića završio još jedan transfer!

Autor:

Sport

13.08.2020

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monako se sprema za još jedan transfer iz Superlige Srbije. Posle defanzivca Partizana Strahinje Pavlovića, još jedan igrač je blizu prelaska u francusku kneževinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Niko Kovač

U pitanju je mladi golman Čukaričkog Đorđe Petrović. Kako prenosi "Sportski žurnal" posao je već gotov i Petrović će uskoro biti predstavljen kao član Monaka.

On je prošle sezone debitovao za Čukarički i odmah postao standardni prvotimac. Na 21 meču u Superligi šest puta je sačuvao mrežu, a primio je 26 golova.

 

Dobre igre su ga dovele do dres amlade reprezentacije Srbije. Sa Čukaričkim ima ugovor do leta 2023, ali to nije prepreka za Monako.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

16.08.2020 02:07

Koliko sam obavesten, Monaco je veoma blizu da potpise maestralnog Sadiq-a iz Partizana.Govori se o nekih 17 mil. evra uzprocente i bonuse. Mislim da bi Sadiq u Monako jos viseprocvetao i bio apsolutno iznenadjenje za Ligu Jedan!