ŠPANSKI MEDIJI PRENOSE EKSKLUZIVU: Evropski gigant označio srpskog reprezentativca kao glavnu metu u letnjem prelaznom roku!

Autor:

Sport

12.08.2020

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golman Marko Dmitrović nalazi se pred transferom karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Atletika i Barselone

Čuvar mreže Eibara imao je veoma dobru sezonu iza sebe, zbog čega se za njega ozbiljno zainteresovao velikan iz Madrida, Atletiko.

Dmitrović je Atletikova meta broj jedan u ovom prelaznom roku, kad je u pitanju dovođenje golmana, prenosi španski goal.com.

Gol piše da je Dmitrović golman koji se najviše sviđa ljudima iz uprave Atletiko Madrida.

Sada ostaje da se vidi može li Atletiko do Dmitrovićevog potpisa jer je i Atletiko, prema izvorima Gola, doživeo snažan udarac u ekonomskom smislu zbog cele situacije sa koronom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Dmitrović

Dmitrović je došao u Eibar iz Alkorkona za 700.000 evra i postao oslonac kluba. Došao je do momenta da je postao jedan od najboljih golmana u ligi. Ugovor mu ističe 2021. godine, a otkupna klauzula je navodno 20.000.000 evra.

Ipak, pošto mu ugovor ističe naredne godine, Eibar bi mogao da pristane i na manju sumu. 

Jedini problem za Dmitrovića predstavlja to što bi na Vandi Metropolitano bio zamena Janu Oblaku, te bi branio samo u Kupu Kralja, ili ako sjajni Slovenac doživi neku povredu.

 

 

 

Pored srpskog reprezentativca, opcije za drugog golmana Atletika su Žoze Sa iz Olimpijakosa i Rui Silva, golman Granade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading