Saša Ilić uručio pehar na Dorćolu

Autor:

Sport

26.10.2017

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi memorijalni turnir u malom fudbalu "Takijevi dani" završen je u Sportskom centru "Dinamik" na Dorćolu. Utakmice su igrane u znak sećanja na Marka Filipovića, nekadašnjeg prvotimca Dorćola i GSP Poleta, a na terenu pravi spektakl, kakav odavno nije viđen, ne samo u glavnom gradu Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto
Pobednici turnira prosledili su ček humanitarnoj organizaciji "Srbi za Srbe"
Tribine su bile ispunjene do poslednjeg mesta, a gledaoci su uživali u majstorijama Nikole Mijailovića, Srđe Kneževića, Miloša Bogunovića i ostalih fudbalera. U predigri finala, u revijalnoj utakmici, sastali su se veterani Dorćola i Partizana - 1:1 - strelac za domaće bio je Rade Krstić, a Miloš Đelmaš za crno-bele.
RepublikaFoto: Promo foto
Ekipa "Bradski"

A onda, finale za anele. Ekipa "Bratski" osvojila je turnir, jer je u finalnoj borbi bila bolja od tima "Velibor Dunjić", posle izvođenja peteraca. Meč je završen 3:3 u regularnom toku, strelci za ekipu "Bratski" bili su Milenković (2) i Krstić, a Lekić, Bogojević i Selimi za protivnički sastav. Sa peterca za ekipu "Bratski" pogotke su postigli Milenković i Krstić, a za ekipu "Velibor Dunjić" siguran je bio samo Lekić, dok su ostali izvođači bili nemoćni pred golmanom Jovičićem.

RepublikaFoto: Promo foto
Glumac Andrija Kuzmanovic i fudbaler Srđan Mijailović

Blistao je Nikola Mijailović, kome je uručena nagrada za najboljeg igrača turnira. Golman ekipe "Bratski" dobio je nagradu za najboljeg među kolegama, a Saša Ilić legenda Partizana, uručio je pobednički pehar kapitenu ekipe "Bratski" Radetu Krstiću.

Čitav program su vodili novinarka TV Arene Jovana Guzijan i pevač Nikola Pavlović, a spektaklu su prisustvovale i mnoge poznate ličnosti, glumci Andrija Kuzmanović, Marko Živić, Mićko Radonjić, Petar Benčina, Tihomir Stanić, zatim fudbalski asovi Nebojša Vučićević, Dražen Bolić, Rade Veljović, Miodrag Anđelković, Nemanja Radonjić, Nenad Milijaš, Saša Ilić... U programu je nastupila i grupa THC sa pesmom "IGRAJ I POBEDI", a u publici su bili i članovi Beogradskog sindikata.

RepublikaFoto: Promo foto
Legende na centru: Ilić i Krstić

Turnir je bio humanitarnog karaktera, a ček od 100.000 dinara kapiten ekipe "Bratski", Rade Krstić, uručio je Humanitarnoj organizaciji Srbi za Srbe.

Događaj kakav se retko viđa na našim prostorima, tipičan sajam fudbala, organizovan je na najvišem nivou, najpre prošlog vikenda na terenu Sportske gimnazije, bivše OŠ "Stari grad", svojevremeno OŠ "Prva proleterska brigada", i nema sumnje za svaku pohvalu.

Protekao je bez ijedne primedbe, čak i na suđenje, kao i najmanjeg incidenta.

Sastavi ekipa: 
BRATSKI: Jovičić, Đurić, Milenković,               Krstić, Sali, Mijailović, Kurtiši VELIBOR DUNJIĆ: Lekić, Zdravković, Knežević, Vasiljević, Bogojević, Jašari, Kalaba, Selimi, Bajrami
VETERANI DORĆOLA: Savić, Perišić, Sovtić, Dalifi, Milojević, Mihajlović, Krstić

VETERANI PARTIZANA: Kadenić, Sinđić, Đelmaš, Knežević, Ilić, Budiša, Eraković, Janković, Bolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading