SENZACIONALNO: Partizan našao desnog beka, "Grobari" ga dobro pamte

Autor:

Sport

12.08.2020

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Milošević zadovoljno trlja ruke.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Šef stručnog štaba Partizana Savo Milošević muku muči sa pozicijom desnog beka, ali kako prenosi Žurnal, taj problem bi uskoro mogao da bude rešen.

Iako se pre neki dan u Humsku vratio Periša Pešukić, trener crno-belih želi da konkurenciju na poziciji desnog beka pojača još jednim poznatim licem. Naime, s obzirom na to da je dolazak Nikole Boranijaševića iz Lozane gotovo propao, Milošević se okrenuo Aleksandru Miljkoviću.

Veliki plus u pregovorima sa iskusnim igračem predstavljalo bi to što je Miljković od jula slobodan igrač, s obzirom da je prekinuo saradnju sa jermenskim Alaškertom.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Miljković

Miljković je sa 12 godina stigao je u omladinski pogon "parnog valjka", a u prvi tim je ušao u 2008. godine. Debitantski nastup napravaio je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona na gostovanju Interu iz Bakua iste godine. Najbolje partije pružao je kod Aleksandra Stanojevića, a iz Humske je otišao na leto 2013.

Iz Partizana je kao slobodan igrač prešao u Bragu, a potom je nastupao za Split, Amkar, Legnicu i Alaškert.

U prvom mandatu u Humskoj je odigrao 82 utakmice na kojima je upisao dva gola i devet asistencija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading