OTKUD SAD OVO? Tomane NAPUŠTA Zvezdu!

Autor: Mozzartsport, Republika

Sport

11.08.2020

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike promene u napadu u Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: Starsport
Tomane

Portugalski napadač Tomane napustiće Crvenu zvezdu ovog leta, saznaje "Mozzartsport".

Još uvek je neizvesno da li će aktuelni srpski šampion prodati centarfora, ili će ga proslediti negde na pozajmicu. On je došao minulog leta iz Tondele posle odlične sezone u domovini, a menadžerska agencija koja ga zastupa veruje da postoje klubovi zainteresovani za njegovu kupovinu. Ipak, kao realnija opcija nameće se pozajmica, uz obavezu da klub preuzme obavezu isplate zarade Portugalcu koja na mesečnom nivou iznosi 30 hiljada evra. Za ovakav aranžman zainteresovana je mađarska Akademija Puškaš.

Tomane još uvek nije postigao pogodak na startu nove sezone, što je uticalo na odluku trenera Dejana Stankovića da mu da dozvoli da promeni sredinu. Takođe, dobrim partijama nameće se i mladi Krstović, koji je bio strelac u Šapcu, pa se čini da crveno-beli mogu bez Tomanea u novoj sezoni. On je plaćen Tondeli 800.000 evra.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković i Nikola Krstović

Podsetimo, aktuelni srpski šampion je novu sezonu u Superligi Srbije otvorio sa tri vezane pobede od po 3:0, a u četvrtoj rundi na "Marakanu" stiže subotički Spartak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading