VRTEŠKA BEZ PRESTANKA: Ko je koga tužio? Stigao neočekivan odgovor iz Zvezde!

Autor:

Sport

11.08.2020

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da će Partizan pokrenuti Disciplinski postupak protiv FK Crvena zvezda izazvala je reakciju sa druge strane Topčiderskog brda.

RepublikaFoto: Starsport
"Marakana"

Crno-beli su se odlučili na ovakav potez jer je Aleksandra Pivić, komesar za takmičenje Superlige Srbije, pokrenuo postupak protiv Partizana zbog saopštenja iz Humske u kom je, kako je navedeno, vređana Crvena zvezda i njen direktor.

Zbog toga je potpredsednik Partizana, zadužen za pravna pitanja, Vladimir Vuletić tužio Zvezdu i generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Međutim, iz Ljutice Bogdana tvrde da je istog dana kada je pokrenut postupak protiv Partizana, Aleksandar Pivić pokrenuo postupak i protiv Crvene zvezde.

- Poštovani, na osnovu Člana 127. Disciplinskog pravilnika FSS, a zbog prekršaja Člana 87. Disciplinskog pravilnika FSS, zbog komentarasinja suđenja na utakmici FK Napredak – FK Partizan u Saopštenju za javnost, u svojstvu nadležnog organa za rukovođenje takmičenjem, podnosim prijavu protiv FK Crvena zvezda.

 

FK Crvena zvezda je dana 1.8.2020. godine nakon odigranih utakmica 1. kola LingLong Superlige Srbije, izdao saopštenje za javnost u kome se komentariše suđenje Danila Grujića na utakmici FK Napredak – FK Partizan- navodi se u tužbi koju je potpisao Aleksandar Pivić.

Foto: FK Crvena zvezda

Iz Ljutice Bogdana dodaju da ovakav potez iz Humske smatraju populističkim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading