UDARNA VEST U ITALIJI: Produžiću ugovor sa Lacijom na 3 godine!

Autor:

Sport

11.08.2020

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac Serije A iz minule sezone Ćiro Imobile potpisaće novi ugovor sa Lacijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić i Ćiro Imobile

Od dolaska u rimski klub, velika pažnja italijanske, ali i evropske javnosti usmerena je ka Ćiru Imobileu. Rešeta rođeni Napolitanac mreže rivala na Apeninima kao od šale, a ove sezone je to učinio čak 36 puta!

Samim tim, uspeo je i da izjednači rekord Gonzala Iguaina po broju postignutih golova u jednoj sezoni "Kalča". "Nebeskoplavi" će ponovo igrati Ligu šampiona, a do novih uspeha, i dalje planira da ih vodi Ćiro Imobile.

- Želim da ostanem sa Lacijom zauvek. Produžićemo ugovor na tri godine, tako će saradnja trajati do 2025. kada već budem imao 35 godina - rekao je Imobile.

Spekulisalo se o njegovom eventaulnom povratku u rodni grad i potpisivanju ugovora sa Napolijem, ali sjajni napadač odbacio je te tvrdnje.

 

 

 

- Pre nego što sam došao u Lacio, bio sam u kontaktu sa Napolijem, ali zbog nekog razloga, nikada se nismo dogovorili. Napoli je grad u kojem sam rođen i uvek ću pratiti Napoli sa naklonošču, ali šta je Lacio dao meni i šta mi i dalje daje je neprocenjivo - istakao je Imobile.

Italijan je u redove Lacija stigao 2016. godine iz Sevilje i za to vreme odigrao je 178 utakmica, postigao 125 golova i zabeležio 34 asistencije!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading