GOREĆE SEVERNI LONDON: Murinjo ozbiljno zagrizao, želi zvezdu Arsenala u Totenhemu!

Autor:

Sport

10.08.2020

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ejnsli Mejtland-Najls je dobio dozvolu Arsenala da ovog leta napusti Emirejts.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Kako prenose engleski mediji za njegove usluge zainteresovana su tri kluba, među kojima je i najljući rival Tobdžija, Totenhem.

Arteta Mejtland-Najlsa ne vidi u svojim planovima za narednu sezonu, ali Žoze Murinjo bi ga rado imao u svom timu. Arsenal se nada zaradi od 30 miliona funti, ipak na Emirejtsu su spremni da ga puste i za manju sumu novca.

Engleski fudbaler se dobro snalazi na nekoliko pozicija, zbog čega je i zapao za oku sjajnom portugalskom stručnjaku, koji za njega imao velike planove u timu Sparsa. U protekloj sezoni odigrao je 33 meča u dresu Arsenala, postigao je jedan gol i upisao dve asistencije.

 

Prelazni rok je tek počeo, i svakako će biti zanimljivo videti gde će Mejtland-Najls nastaviti svoju karijeru.

Podsetimo i u prošlosti je bilo prelazaka sa jednog u drugi kraj Severnog Londona, a najpoznatiji je naravno onaj kada je tadašnji kapiten Totenhema Sol Kembel otišao u Arsenal i razgnevio svoje navijače koji mu do dan danas nisu oprostili takvu izdaju!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ejnsli Mejtland-Najls

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading