NA POMOLU ZEMLJOTRES KOJI ĆE UZDRMATI STARI KONTINENT: Real spremio BOLESNU ponudu za jednog od najboljih fudbalera sveta!

Autor:

Sport

10.08.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je posle dugo vremena osvojio titulu u španskoj Primeri, ipak i drugu sezonu za redom ispao je u ranoj fazi Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Real Madrida

Zbog toga se očekuje dosta promena u timu tokom ovog leta. Dva najskuplja pojačanje iz prošle sezone, Eden Azar i Luka Jović se nisu preterano proslavili u dresu kraljevskog kluba. Novi šampion Španije ovog puta nema prava na grešku.

Kako prenosi AS, Florentino Perez je odredio glavnu metu u ovom prelaznom roku. To je Paulo Dibala.

Jasno je da Juve neće olako pustiti 26-godišnjeg argentinskog reprezentativca, ali i Madriđani imaju svoje adute. Ako je verovati Asu, Real je spreman da plati 100 miliona evra, a u paket bi bili uključeni Toni Kros ili Isko, zavisno šta Stara dama želi.

 

 

Na izlaznim vratima Reala je Geret Bejl, a jedan od igrača koji bi mogao na pozajmicu je i srpski napadač Luka Jović, koji je u debitantskoj sezoni u La Ligi postigao dva gola u 17 mečeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading