(VIDEO) STRELCI SERIJE A VEOMA RASPOLOŽENI: Pregršt lepih golova u vanrednom kolu Kalča

Autor: I. Vuksanović

Sport

25.10.2017

21:36 >> 02:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelci Serije A bili su raspoloženi u vanrednom kolu. Sergej ponovo strelac, Bernandeski dao gol sezone...

Foto: instagram.com/sergej___21
Sergej Milinković Savić

Lacio je ponovo odigrao veoma dobar meč i slavio na gostovanju Bolonji sa 1:2. Mrežu Bolonje načeo je fantastičini Srbin Sergej Milinković Savić u četvrtom minutu. Ćiro Imobile promašio je penal, a Lulič je postigao dva gola, jedan u mrežu Bolonje, a drugi i sopstvenu mrežu. Lacio zauzima visoko četvrto mesto sa tri boda manje od prvoplasiranog Napolija.

 Juventus je nastavio da terorise protivnike. Bernandeski je postigao evrogol, Dibala je ponovo fantastično izveo slobodan udarac i postigao gol., a konačno je proradio i Iguain. Četvrti gol postigao je Kvardado dok je za goste strelac bio Paloski.

Benasi je vratio milo za drago Mihajloviću. On je najavljivao da igra sa posebnim motivom protiv Torina jer ga je Mihajlović izbacio iz tima dok je igrao za "Bikove". Fudbaler Fiorentine dao je gol, asistirao Simoneu za drugi gol, a Babakar je dokrajčio protivnika iz penala.

Roma je bila sigurna protiv Krotonea. Peroti je realizovao penal u 10, minutu, a to je bio i konačan rezultat utakmice. Roma je trenutno peta na tabeli, a Krotone je prvi iznad zone ispadanja sa isto bodova kao i Verona koja se nalazi u opasnoj zoni.

Napoli je na krilima Martensa savladao Đenovu i zadržao prvo mesto na tabeli. Martens je bio dvostruki stelac, a naterao je i Zukanovića da postigne autogol. Strelci za Đenovljane bili su Tarabt i Ico.

Milan se u Veroni vratio na pobednički kolosek i torpedovao je Kjevo sa 1-4. Suso, Kalinic, Čahanoglu i autogol Cezara doveli su Milan do trijumfa, a strelac za domaćina bio je Valter Birsa.

Kaljari je u 95. minutu došao do pobede protiv već otpisanog Beneventa. Farago je doveo momke sa Sardinije u vođstvo, Sau promašio penal, a prava drama viđena je u zaostavnom vremenu. Prvo je Iemelo iz penala u 94. minutu izjednačio, a samo minut kasnije Pavoleti je doneo pobedu timu Kaljarija.

Sasuolo je minimalnim rezultatom poražen na svom stadionu od Udinezea. Barak je u 32. minutu postigao gol za crno-bele i taj rezultat je ostao do kraja utakmice.

Atalanta je razbila Veronu u Bergamu i slavila sa 3-0. Fruel, Iličić i Kurtić su u drugom poluvremenu torpedovali tim iz Verone i ostavili ga u zoni ispadanja.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading