Ogromna lova stiže na "Marakanu"!

Autor:

Sport

10.08.2020

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je na dobrom putu da završi prvi talas prelaznog roka, bar kada su u pitanju ulazni transferi, a što se tiče odlazaka posao na "Marakani" tek predstoji.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Čeka se još napadač Makeda da zaokruži ekipu koja će biti na sceni tokom prva dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trener Dejan Stanković ima veliku gužvu u svlačionici, takođe, potreban je ljudima iz Crvene zvezde novac kako bi bili likvidni i ne bi imali mač nad glavom tokom evropskih iskušenja.

Sve je još u magli, mada na Marakani uskoro čekaju priliv određenih finansijskih sredstava. Uskoro na naplatu stiže rata za Marka Marina koji je u zimskom prelaznom roku pojačao Al Ahli. Klub Vladana Milojevića trebalo bi da uplati oko milion evra na ime ostatka obeštećenja za bivšeg reprezentativca Nemačke.

 

Neće se sav novac sliti u kasu Crvene zvezde. Deo ide Olimpijakosu na ime prethodnog dogovora. Marin je pojačao crveno-bele zadnjeg dana letnjeg prelaznog roka 2018. godine za 700.000 evra i 30 posto od naredne prodaje.  Zbog toga će crveno-beli morati šampionu Grčke da uplate 310.000 evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading